Oglas
· · Komentari: 0

NJen lik je poslužio kao inspiracija za "Malu sirenu": U pitanju je poznata holivudska glumica - da li vidite sličnost? (FOTO)

Ariel je obeležila detinjstvo mnogih

1686572314_Untitled.jpg
Foto: Jutjub/printskrin/ Disney Music Vevo
Oglas

Dizni je napravio nekoliko filmskih adaptacija na osnovu priča koje su stare vekovima. Jedna od njih je bila i Mala sirena. Originalu priču napisao je Hans Kristijan Andersen, dok je Diznijeva produkcija unela određene izmene kako bi priča u potpunosti bila prilagođena deci.

Filmski stvaraoci su imali različite ideje za nastanak filma, a zanimljivo je to da je fizički lik Arijel nastao na osnovu lika osobe koja stvarno postoji. Tokom filmske produkcije kasnih 1980-ih, animatori su koristili glumicu Alisu Milano kao glavnu inspiraciju za Arielin izgled. Glumica nije znala da je baš ona bila inspiracija za lik mlade princeze sve dok film nije bio pušten.

- Nisam to znala kada se snimalo. Ali zamolili su me da vodim "The Making of the Little Mermaid", i tamo se pokazalo da su crtež i ličnost male sirene zasnovani na mojim slikama iz vremena kada sam bila mlađa - objasnila je Alisa.

Alisa Milano je karijeru započela kao dečija zvezda. Učestvovala je u brojnim TV emisijama i filmovima, a domaća publika je najbolje poznaje kao Fibi iz serije "Čari".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas