Oglas
· · Komentari: 0

Obraćanje Luke Bleka pred veliko finale Evrovizije: "Krećem sa malo rasterećenijim mislima. Bilo je jako teško"

Luk Blek večeras nastupa pod rednim brojem pet

1684002880_9d2a3788386f358828290dd837705393f5858a7b.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Manje od sat vremena ostalo je do početka velikog finala Pesme Evrovizije u Liverpulu. Takmiče se pevači iz 26 zemalja, a Luk Blek sa pesmom "Samo mi se spava" brani boje Srbije.

Predstavnik Srbije Luk Blek je uoči velikog finala Pesme Evrovizije u Dnevniku 2 razgovarao sa Duškom Vučinić.

- Krećem sa malo rasterećenijim mislima ovaj put upravo zato što smo ušli u finale. Bilo je jako teško. Velika konkurencija ove godine. Zašto sam ja zavoleo Evroviziju je zato što postoji puno koncepta, puno truda oko cele bine, oko koncepta nastupa, pa samim tim koliko toga više ima, toliko je i teže i veća je konkurencija - rekao je predstavnik Srbije.

Istakao je da je već jako nostalgičan zato što će večeras nastupiti poslednji put na evrovizijskoj sceni.

- Bilo mi je drago što smo bili tu u teškim trenucima jedni za druge i da smo uspeli malo i da se rasteretimo u nekom smislu. Ovo ću pamtiti celog života i trudiću se da ovaj nastup bude uživanje - poručio je Luk Blek.

Podsetimo, Luka večeras nastupa pod rednim brojem pet.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas