Oglas
· · Komentari: 0

Odbijali su je na audicicijama i govorili da je ružna, a danas je jedna od NAJPLAĆENIJIH GLUMICA: Osvojila je TRI OSKARA

Meril Strip postigla je vanserijske uspehe, a njeni počeci z karijeri nisu bili bajkoviti

1655914548_merill.jpg
Foto: YouTube printscreen /3659Merci
Oglas

Meril Strip danas proslavlja danas 73. rođendan. Rođena je davne 1949. godine u NJu Džersiju. Odrastala je sa roditeljima i dovjicom braće u Bernardsvilu. Školovala se na Vasar Koledžu i Jejlu.

Međutim, njeni počeci bili su vrlo trnoviti. Odbijana je na audicijama, a govorili su joj da je ružna. Ali ona nije odustajala i danas je jedna od najboljih glumica.

Pročitajte još: Zlatno pravilo u ishrani Džej Lo: Ove namirnice NIKADA ne jede POSLE 14:30 časova

Poznata je aegdota iz sedamdsetih godina kada je došla na audiciju za film "King Kong". u režiji Dina de Laurentisa.

– Ušla sam u tu fantastičnu kancelariju na 33. spratu jedne zgrade na Menhetnu. De Laurentis je tokom audicije pogledao prvo u mene, pa u svog sina, i kratko prokomentarisao: “Brutta”. Pošto govorim italijanski, razumela sam da mi je rekao da sam ružna, pa sam mu odgovorila: “Razumela sam vas, žao mi je što nisam dovoljno lepa za King Konga”, i izašla iz kancelarije – ispričala je Meril jednom prilikom.

Možemo samo da pretpostavimo koliko se čuveni reditelj kajao: Strip je bila nominovana čak 21 put  za prestižnu filmsku nagradu Oskar, a osvojila ga je tri puta.

NJena harizma, šarm i talenat nisu ostali u senci. Danas je ona jedna od najuspešnijih i najlepših glumica Holivuda. Bez obzira što je uveliko zagazila u 8. deceniju, njeno negovano lice i prirodna lepota nisu izbledeli.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas