Oglas
· · Komentari: 0

Oglasila se svekrva Jovane Jeremić nakon spekulacija o razvodu: Evo šta je rekla

Jovana Jeremić i dalje intrigira javnost svojim brakom

1637674468_jovana.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

O razvodu Jovane Jeremić i njenog supruga Vojislava Miloševića danima se spekuliše u javnosti, a sada se ponovo oglasila njena sverkva Zorica.

Pročitajte još: Zanimljiva Pančeta iz serije "Igra sudbine" promenila frizuru: Glumica napravila veliku promenu (FOTO)

- Nema potrebe da se od mog života pravi rijaliti. To su izmišljotine. Zarad naslovne strane da bi se prodavao tiraž. Uvek sam bila okej sa svekrvom. Zvala me je i rekla: “Razvela se od mog sina ili ne, uvek ćeš biti moja snajka” - rekla je Jovana Jeremić, a onda je novonastalu situaciju prokometarisala i njena svekrva koja ističe da su u odličnim odnosima i da snajku podržava u svemu:

- Jovanu uvek podržavam, ona je meni kao ćerka. Bila je uz mog sina uvek i zato će uvek imati moju podršku, ja je volim kao da je moja, šta god bilo između mene i mog sina. I u slučaju razvoda ostaće prijatelji. Rodila mi je zlatnu unuku i hvala joj na tome - rekla je Zorica Milošević.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas