Oglas
· · Komentari: 0

"Ona je moja SESTRA po duši": Željko Samardžić otkrio kako mu je Dragana Mirković pomogla kada je izbegao u Beograd

Dragana Mirković je Željku Samardžiću mnogo pomogla kada je sa porodicom došao u Beograd

1702282965_Foto-Ataimages.rs-Zeljko-Samardzi-i-Dragana-Mirkovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevač Željko Samardžić bio je ovonedeljni gost emisije "Rame uz rame sa Draganom - Zagrevanje". Tokom svog gostovanja on se dotakao svojih početaka, i dolaska u Beograd iz Mostara sa svojom porodicom.

- Kada sam ja kao nepoznat još došao u ove krajeve, sa etiketom izbeglice, sa svoje tri ćerke i mojom suprugom Majom, bila je velika neizvesnost šta će se desiti. Zapravo sam imao samo jednu želju, da preživim i da svojoj deci obezbedim ono što je osnovno. Radio sam jako vredno, pevao sam po poznatim beogradskim lokalima, i skrenuo sam nekako pažnju na sebe ljudima. Od trenutka kad sam osetio da me prigrlio Beograd, da zaista imam dosta prijatelja u Beogradu, da im je drago što sam tu, ja sam se odlučio da ne idem nigde - rekao je pevač.

Kako je i sam pevač naveo, na njegov veliki uspeh uticala je i Dragana Mirković.

- Između ostalog bila je jedna situacija dok sam pevao u restoranu 'Ambasador', kod jednog divnog i dragog čoveka koji se zvao Rale, nadimak mu je bio Cvećan. Mnogo je dobar bio čovek i poštovao je to što ja radim. Iz tog razloga je me i pozvao da budem u njegovom lokalu koji je u to vreme bio jako popularan. Igrom slučaja se dešavalo da, dok sam ja pevao, da je bilo mnogo poznatih ljudi, glumaca, pevača od Bate Stojkovića do fudbalera, pevača. Dragana Mirković je bila jedna od njih. To je bio naš prvi susret - rekao je pevač i dodao:

- Pevao sam pesmu za pesmom, a ona je bila oduševljena i pohvalila me, mnogo joj se dopalo. To je meni je bilo kao i svaka druga noć. Drago mi je da sam upoznao Draganu Mirković. Ali nijednog trenutka se nisam nadao da ću nakon par nedelja pročitati svoje ime u novinama. Dok je ona davala intervju, rekla je da ima jedan čovek koji je poseban, koji je jako talentovan pevač i poželela mi sreću. I rekla je "ja sam ubeđena u to da će taj čovek uspeti, toliko je harizmatičan, toliko nežan." Dragana voli ljude. Ona je takav čovek. LJubav se za ljubav daje. Vi morate dati da bi dobili. To je u životu tako. Jednostavno, ja mogu reći, kao što sam neku veče rekao na koncertu u Zagrebu, bio sam gost toj mladoj divnoj Prijovićki. Smatram da je ona moja sestra po duši. E tako mislim i za Draganu, da je ona zaista moja sestra po duši.

 

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas