· · Komentari: 0

Operisana Tijana Dapčević: "Noću su me budili grčevi, imala sam bolove"

Pevačica se rešila zdravstvenih problema

1670403667_tijana-dapcevic.jpg
Foto: Ataimages

Tijana Dapčević progovorila je o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila i zbog kog je morala da na operaciju Mnoge žene poistovetiće se sa problemom koji je pre tri godine imala pevačica Tijana Dapčević.

Pročitajte još: Porodila se Nataša Kovačević: Košarkašica rodila devojčicu, a evo koje starinsko ime je odabrala za ćerku (FOTO)

Naime, ona se suočila sa ozbiljnim oblikom proširenja vena koji ju je doveo do brojnih komplikacija, a bolest Tijane Dapčević bila je do te mere problematična da ju je na kraju dovela i do operacije.

O čitavom neprijatnom iskustvu ona je progovorila kako bi bila inspiracija drugim ženama sa sličnim tegobama.

- Imala sam krofne na nogama. To je ono kad popusti zid, a u jednom trenutku je popustio, i ja sam to okarakterisala da imam krofne na nogama. Međutim, to nije bio jedini problem. Noge su mi oticale, imala sam bolove, noću su me budili grčevi… Kada sam uradila dopler, doktor mi je rekao: "Ovo je trebalo da uradimo pre godinu dana, ja ne znam šta ti čekaš" - objasnila je pevačica, a bolest Tijane Dapčević u tim trenucima donosila joj je sve veće probleme dok nije rešila da se operiše.

- U šali volim da kažem: "Mama, od tebe nisam nasledila kuću, njive, kule i gradove, već problem sa venama" - našalila se pevačica, ali bolest Tijane Dapčević nije bila za šalu. Kako je objasnila, sama operacija nije bila komplikovana, a pomogla joj je da reši dugogodišnji problem. Operacija je rađena pod lokalnom anestezijom, pa je ona, s obzirom na to da je bila budna, pričala sa doktorom i pevala.

Pročitajte još: Lepa Lukić otkrila svoj EMOTIVNI STATUS: "Volim da se doteram i da mi daju komplimente"

- Obe noge u lokalnoj anesteziji i ja, Bogu hvala, više problema nemam. To svakome ko je normalan prođe kao da te je pecnuo komarac, ali ja nisam normalna. (smeh) Elem, skinula sam sa leđa jedan ogroman problem, prvenstveno zdravstveni, a posle i estetski, i sad mogu da nosim i kratke suknje - zaključila je Tijana.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.