Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Opljačkana slavna AMERIČKA PEVAČICA: Lopovi sačekali idealan trenutak

Maraja Keri skupo platila odlazak na odmor

1660564299_profimedia-0646231299-1-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Maraja Keri doživela je veliku neprijatnost dok je boravili u Italiji. NJena kuća u Atlanti je opljačkana, navodi sajt Pejdž Siks.

Kako pišu američki mediji pljačka se dogodila u julu, a policija je navela da istraga još uvek traje, pa ne mogu da dele veliki broj informacija.

Vila je vredna 5,65 miliona dolara, a Maraja ju je kupila u novembru 2021. Kuća poseduje devet spavaćih soba i 13 kupatila, ima bazen, teniski teren i igralište.

Pročitajte još: Isplivali novi detalji tragedije sa snimanja filma "Rđa": Glumac ipak LAGAO POLICIJU?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Maraja Keri za to vreme nije kod kuće, vreme je provela u Italiji sa dečkom Brajanom Tanakom i blizancima Monro i Marokanom. Moguće je da su lopovi iskoristili momenat kada pevačica nije bila kod kuće, pa su iskoristili priliku.

Još uvek nije poznato koji predmeti su izneti iz vile.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas