· · Komentari: 0
i on se pridružio

Otac JELENE KARLEUŠE otvorio nalog na Instagramu: Otkrio MALO POZNATE DETALJE o sebi i zapratio PRVO OVU OSOBU (FOTO)

Od sada je aktivan i na društvenim mrežama

1649140171_acc22af4a10aec3362c04c7651a3927b507cf508.jpg
Foto: N. Skenderija

Otac naše zvezde Jelene Karleuše, odlućio je da otvori nalog na Instagramu i da se pridruži modernim tokovima.

Dragan Karleuša uvek je bio pomalo misteriozan, a o njegovom životu se više zna zahvaljujući njegovoj ćerki Jeleni koja je postigla ogroman uspeh i postala jedna od najpoznatijih ličnosti sa ovih prostora.

Jelenin tata u opisu novootvorenog profila otkrio je detalje o sebi koje retko ko zna. Osim zanimanja da je policajac u penziji, što smo znali, dodao je da je nekadašnji bubnjar, sportista, morski i rečni vuk, adadžija, tata i deda.

Pročitajte još: Osudila fanove pa UGASILA TVITER NALOG: KARDI BI u ŽESTOKOM OKRŠAJU sa fanovima zbog odluke da ne ode na dodelu Gremija (VIDEO)

Prva osoba koju je zapratio je njegova ćerka Jelena! 

Foto: printskrin

Dragan je rođen 1947. godine u Beogradu. U mladosti se bavio sportom i muzikom, a završio je Višu tehničku školu. Sa pokojnom Divnom ima ćerku Jelenu, dok je u drugom braku dobio sinove Ivana i Nikolu. Svoju profesionalnu karijeru zapoćeo je u Upravi za informatiku davne 1975. godine, a kasnije je prešao u Kriminalističku operativnu službu gde je radio na imovinskim deliktima, teškim krađama i razbojništvima, kako piše "Vreme".

Iza sebe ima bogato iskustvo. Dragan je ujedno odlikovan i činom kapetana MUP-a.

Pročitajte još: PLATA IZ SNOVA, A ONA IDE NA POSAO UPLAKANA: Ana Sević otkrila kojim se poslom bavila pre pevanja

Danas uživa u penziji sa decom i unukama.

Foto: Instagram/printskrin

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.