· · Komentari: 0

Jedna je GLUMICA a druga PEVAČICA: Dve poznate dame su Bjeline sestre, iznenadićete se ko je u pitanju (FOTO)

Uspešna porodica

1675437772_toma_filmski_susreti_nis_21082021_0010-ATA-Dragan-Bejlogrlic.jpg
Foto: ATA

Glumac Dragan Bjelogrlić (59), dobro je poznat domaćoj javnosti. U svojoj bogatoj karijeri, nanizao je brojne uloge, kako na filmu tako i u serijama. Ipak, o privatnom životu retko priča, te mnogima nije poznato da ima dve poznate sestre.
Jedna od njih je pevačica Zorana Pavić, koja je Bjelina sestra od tetke, a o svom bratu govorila je svojevremeno u jednoj emisiji, kada je otkrila i zašto je nikada nije odabrao za neku ulogu.

- Ja sam prevashodno pop pevačica, i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata, trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami ''Kad žena voli'', koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugom aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca – ispričala je jednom prilikom Zorana.

Foto: ATA

Druga sestra popularnog glumca je njegova koleginica Marina Vodeničar.

- NJih dvoje povezuje rodbina iz Barande, a oni u javnosti gotovo nikada ne govore o svom odnosu. Ono što je zanimljivo jeste to da je Marina u Bjelinoj seriji “Senke nad Balkanom” glumila njegovu sestru Smilju, a zajedno su radili i na seriji "Vratiće se rode".


Osim u ovim serijama, Marinu smo gledali i u serijama: “Žene sa Dedinja”, “Sinđelići”, “Urgentni centar”, a veoma je angažovana i u pozorištu.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.