Oglas
· · Komentari: 0
I BOGATI PLAČU

Paris Hilton kroz suze ispričala potresne detalje iz detinjstva: "Drogirali su me i gledali golu!"

Paris Hilton na sudu je ispričala kroz kakvu torturu je prošla tokom boravka u internatu

1612943470_paris.jpg
Foto: Instagram printscreen/parishilton
Oglas

Paris Hilton, prisetila se dešavanja iz Provo Kanion u saveznoj državi Utah, gde je godinu dana preživljavala mentalno, verbalno i fizičko zlostavljanje.

Pročitajte još: DRAMA: Nikolina Pišek i njena ćerka pronađene u stanu bez svesti!

Slavna starleta, kroz suze se prisetila momenta koji su joj obeležili kako je sama rekla, čitav život.

- Iako se škola Provo Kanion reklamirala kao vodeći centar za lečenje, delovalo je kao da je sam pakao na zemlji. Plakala sam dok sve dok ne zaspim, moleći se da se probudim iz te noćne more - rekla je paris  na sudu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

- Kada sam imala 16 godina, dva čoveka su me probudila usred noći sa  lisicama. Pitali su me da li želim da idem lakšim ili težim putem. Izneli su me iz moje sobe dok sam iz sveg glasa vrištala i molila za pomoć.

Ona je pre ove škole pohađala još dve slične, koje su se bile za "problematične tinejdžere", a u oba je, tvrdi, bila zlostavljana. U Provo Kanionu, kaže, "11 meseci nije udisala svež vazduh, a nije videla ni sunčevu svetlost. Takođe navodi da je bila "prisiljena da konzumira lekove zbog kojih se osećala otupelo i iscrpljeno".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Osoblje škole opisala je kao zlo i da je redovno viđala kako su decu tukli, sputavali, davili, pa čak i seksualno zlostavljali.

- Nije bilo nikakve privatnosti - svaki put kad bih koristila kupatilo ili se tuširala, to se nadziralo. Sa 16 godina, kao dete, osetila sam kako bulje u moje nago telo. Bila sam samo dete - rekla je Hilton.

Škola u koju je išla, ponovo se našla na meti optužbi uključujući premlaćivanje, drogiranje i seksualno zlostavljanje i sprečavanje učenika da kontaktiraju svoje roditelje.

Pročitajte još: Majli Sajrus se slomila na bini i kroz suze poručila: "Svačija patnja je različita" (VIDEO)

Hilton je prvi put o traumi koju je proživela progovorila u svom dokumentarnom filmu, kojim je skrenula pažnju javnosti na dešavanja iz pomenute škole.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas