Oglas
· · Komentari: 0

Počelo dugo očekivano svedočenje Amber Herd koja ne prestaje da PLAČE u sudnici: "Džoni Dep me je ošamario kada sam se nasmejala njegovoj tetovaži*

Glumica "Akvamena" Amber Herd gušila se u suzama kada je počela da svedoči i rekla poroti u Virdžiniji da ju je njen bivši muž Džoni Dep više puta fizički i psihički zlostavljao, počevši od šamara, preko psovki do seksualnog zlostavljanja

1651702750_am.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/ CBS News Verified
Oglas

Herd je prvi put stupila na mesto svedoka u široko praćenom američkom slučaju za klevetu koju je pokrenuo Dep, rekavši da su glumci imali "magičnu" vezu dok nije prerasla u nasilnu.

Pročitajte još: Amber Herd preti izbacivanje iz filma AKVAMEN zbog suđenja sa Džoni Depom? Otpustila ceo svoj PR tim i zaposlila NOVI

Depov prvi fizički ispad, rekla je Herd, usledio je nakon što je pitala šta piše na jednoj od njegovih izbledelih tetovaža. Rekla je da je odgovorio "pivo", a ona se nasmejala, misleći da je to šala. „Ošamario me je po licu“, rekla je Herd. "Nisam znala šta se dešava. Samo sam zurila u njega." Herd je rekla da ju je ošamario još dva puta i rekao: "Misliš da je smešno, kučko?"

Herd je rekla da je ostala sa Depom nakon incidenta sa tetovažom jer se izvinio i obećao da se više neće tako ponašati. "Nisam htela da ga ostavim. Nisam želela da ovo bude stvarnost", rekla je Amber.

Međutim kako ona navodi, Dep je postao nasilan generalno, obično kada je pio ili koristio drogu. Uvredio bi je ili bi je optuživao za varanje, rekla je, i "eskalirao bi do tačke u kojoj bi me gurnuo ili udario". Ona takođe dodaje da su se takvi incidenti dogodili više puta. Na početku svog svedočenja, Herd je rekla da je bilo teško ponovo proživeti njihov odnos u sudnici: „Ovo je bila najbolnija i najteža stvar kroz koju sam ikada prošla“, rekla je ona.

Dep je rekao da nikada nije udario Herd ili bilo koju ženu i da su ga njeni navodi koštali „svega“. Novi film "Pirati" je stavljen na čekanje, a Dep je zamenjen u filmskoj franšizi "Fantastične zveri".  NJeni advokati su tvrdili da je ona rekla istinu i da je njeno mišljenje zaštićeno slobodom govora prema prvom amandmanu Ustava SAD.

Očekuje se da će suđenje trajati do kraja maja, a koliko još prljavog veša će se izneti do tada iz života ovog para, ostalo je samo da gledamo. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas