Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Почело дуго очекивано сведочење Амбер Херд која не престаје да ПЛАЧЕ у судници: "Џони Деп ме је ошамарио када сам се насмејала његовој тетоважи*

Глумица "Аквамена" Амбер Херд гушила се у сузама када је почела да сведочи и рекла пороти у Вирџинији да ју је њен бивши муж Џони Деп више пута физички и психички злостављао, почевши од шамара, преко псовки до сексуалног злостављања

1651702750_am.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/ ЦБС Неwс Верифиед
Oglas

Херд је први пут ступила на место сведока у широко праћеном америчком случају за клевету коју је покренуо Деп, рекавши да су глумци имали "магичну" везу док није прерасла у насилну.

Прочитајте још: Амбер Херд прети избацивање из филма АКВАМЕН због суђења са Џони Депом? Отпустила цео свој ПР тим и запослила НОВИ

Депов први физички испад, рекла је Херд, уследио је након што је питала шта пише на једној од његових избледелих тетоважа. Рекла је да је одговорио "пиво", а она се насмејала, мислећи да је то шала. „Ошамарио ме је по лицу“, рекла је Херд. "Нисам знала шта се дешава. Само сам зурила у њега." Херд је рекла да ју је ошамарио још два пута и рекао: "Мислиш да је смешно, кучко?"

Херд је рекла да је остала са Депом након инцидента са тетоважом јер се извинио и обећао да се више неће тако понашати. "Нисам хтела да га оставим. Нисам желела да ово буде стварност", рекла је Амбер.

Међутим како она наводи, Деп је постао насилан генерално, обично када је пио или користио дрогу. Увредио би је или би је оптуживао за варање, рекла је, и "ескалирао би до тачке у којој би ме гурнуо или ударио". Она такође додаје да су се такви инциденти догодили више пута. На почетку свог сведочења, Херд је рекла да је било тешко поново проживети њихов однос у судници: „Ово је била најболнија и најтежа ствар кроз коју сам икада прошла“, рекла је она.

Деп је рекао да никада није ударио Херд или било коју жену и да су га њени наводи коштали „свега“. Нови филм "Пирати" је стављен на чекање, а Деп је замењен у филмској франшизи "Фантастичне звери".  Њени адвокати су тврдили да је она рекла истину и да је њено мишљење заштићено слободом говора према првом амандману Устава САД.

Очекује се да ће суђење трајати до краја маја, а колико још прљавог веша ће се изнети до тада из живота овог пара, остало је само да гледамо. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas