Oglas
· · Komentari: 1
NOVA SERIJA

Snima se serija o ubistvu JELENE MARJANOVIĆ, a glavna uloga pripala OVOJ PEVAČICI

Snima se serija o ubistvu mlade pevačice

1596459550_jelena.JPG
Foto: Jutjub/Grand Koktel Tv Grand
Oglas

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine, a ni nakon četiri godine, njeno ubistvo nije rasvetljeno.

Pročitajte još: Ovo sigurno niste znali: Koliko kafa su popili glumci iz serije PRIJATELJI? (FOTO)

Režiser Predrag Gaga Antonijević, došao je na ideju da snimi seriju o ovom tragičnom događaju pod nazivom "Pevačica", a glavna uloga pripala je Milici Pavlović, koja će tumačiti ulogu brutalno ubijene pevačice. Milica je potvrdila ove informacije i reklaa da je u dahu pročitala scenario i dodala da jedva čeka da krene sa snimanjem:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔗 Belgrade vibes 🔗 Style @krisstina1 🖤

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Moram da priznam da sam veoma euforična i uzbuđena zbog toga što sam postala deo ekipe serije "Pevačica". Svakako, imponuje mi što je vanserijski Gaga Antonijević odlučio da mi ukaže poverenje i dodeli mi tako ozbiljnu i zahtevnu ulogu, a ja ću dati sve od sebe da to poverenje i opravdam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grand Novogodisnje veselje.*TV Prva*

A post shared by Jelena Krsmanović (@jecakrsmanovic) on

- Za sada ne mogu da iznosim detalje vezane za seriju i moju ulogu, ali scenario je neverovatno uzbudljiv i pun raznih preokreta da sam ga ja pročitala u jednom dahu. Ova serija će biti nešto potpuno novo i drugačije na našim prostorima, i sigurna sam da će publici otvoriti neke nove vidike, jer ništa nije onako kako izgleda. Veoma sam nestrpljiva da krene snimanje serije, spremna sam da se potpuno prepustim ovom projektu - poručuje Pavlovićeva.

Pročitajte još: Sećanje na LJubišu Stojanovića Luisa: Devet godine od tragične smrti velikog umetnika (VIDEO)

- Da Milica prelepo peva to smo svi znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila svojim glumačkim talentom kakav se ne sreće često. Nije ni čudo što je i ranije dobijala ponude za filmske projekte - rekao je ovim povodom Predrag Gaga Antonijević.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas