· · Komentari: 2
POZNATI

"Pomišljala sam na najgore, i to sam saopštila Dušku": Jelena Karleuša PROGOVORILA o psihičkom problemu

Pevačica Jelena Karleuša odlučila je da otkrije kako je ona prošla kroz tešak period u životu.

1640101757_JK.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Lutajuća kamera

Jelena Karleuša je poznata ličnost koja nikada nije krila od javnosti o čemu razmišlja. Čak i kada su teme tabu ili mračne, ona uvek napiše svoje mišljenje.

Danas je odlučila da progovori o mentalnom zdravlju, pa je na svim Instagram profilu otkrila neke nove detalje iz života.

Pročitajte još: Niko ovo nije očekivao: Nakon Jelenine izjave da joj FALI LJUBAV, oglasio se Duško Tošić (FOTO)

"Depresija je ozbiljno stanje. Ja nisam ta koja treba da daje lekarske savete, treba vam neko ko će vam stručno pomoći jer depresija može biti izazvana i hemijskim promenama u mozgu, te mora prvo da se otkrije uzrok nastanka", napisala je Karleuša, pa je dodala:

"Svi imamo probleme i svi se borimo kako znamo i umemo, razlika između nas je ta što neki pokleknu, a neki nalaze snagu da izađu iz mraka kao pobednici. Nije sramota tražiti pomoć kada je teško. Ako te pomoći nema ili ako nije dovoljna, pomozite sami sebi. Uvek citiram moju majku koja mi je govorila - Jeco sine, glavu gore! Niko nije vredan nijedne tvoje suze!"

"To je najviše govorila u periodu kada je umirala, a bila primorana da posmatra strašan medijski linč nad njenom ćerkom. Preživela sam tada pakao i masovnog javnog silovanja, seksualnog zlostavljanja na naslovnim stranama, sa sve mojim golim slikama i pakao u kući zbog toga, a to mi je posebno teško palo. U jednom momentu pomišljala sam na najgore i to sam saopštila Dušku (njegov odgovor neću ovde napisati, ali ga nikad neću ni zaboraviti)... A onda, na samom dnu mog užasa, desilo se nešto neverovatno", bila je iskrena Karleuša, pa je dodala da se u njoj probudio inat, i da je odlučila da se bori.

"Izabrala sam da poslušam majku, da budem jaka i da niko i ništa ne bude vredno moje suze! Sada ja to vama govorim! GLAVU GORE BRE!"

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.