· · Komentari: 0

PORODILA SE BOJANA BAROVIĆ: Devojčici dali prelepo ime sa jakom simbolikom

Bojana Barović i Nikola Rokvić postali roditelji po treći put

1674656638_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-nikolarokvic-A-Stankovic.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printskrin/ Instagram - nikolarokvic, A. Stanković

Da je Nikola Rokvić postao tata još jedne ćerke doznalo se svega par sati nakon što se supruga muzičara Bojana Barović porodila. Bivša manekenka primljena je danas u jednu prestoničku kliniku i ubrzo je na svet došla ćerkica kojoj su ponosni, kako "Story" ekskluzivno saznaje, roditelji dali ime Angelina. To je ime koje nosi jaku simboliku i označava anđela.

Sa  Bojanom i bebom sve je u najboljem redu, devojčica je dobila čistu desetku, a pretpostavlja se da će vrlo brzo sa mamom kući da upozna brata Simona i sestru Leonu. 

Budući da je Nikola Rokvić postao tata po treći put i to još jedne mezimice, nesumnjamo da će on to proslaviti kako dolikuje, sa prijateljima uz tradicionalno cepanje majice, zakusku, piće i muziku. Interesantno je da je njegov rođeni brat Marko Rokvić pre manje od nedelju dana istu sreću doživeo. Marku je supruga Sara rodila devojčicu Dragu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.