Oglas
· · Komentari: 0
ISPOVEST

"POKUŠALA SAM DVA PUTA DA SE UBIJEM": Eva Ras u potresnoj ispovesti otkriva zašto je pre 10 god krenula na Brankov most

Legendarna glumica nekoliko puta je pokušala sebi da oduzme život

1639307640_eva-ras.jfif
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Istaknuta glumica Eva Ras rado je viđen gost u emisijama zabavnog karaktera, a u javnim istupanjima neretko govori o veoma interesatnim dešavanjima koji su obeležila njen život.

Pročitajte još: Ana Bekuta se oglasila nakon Mrkine smrti: Evo kakvu je odluku donela (FOTO)

Poznato je da je Eva veoma mlada ostala udovica, a nakon muževljeve srmti nikada nije želela da uđe u novi emotivni odnos.

- Tačno je da nisam imala muškarca nakon njegove smrti, jer sam ga jako volela i nisam htela da bacam senku na tu veliku ljubav koju sam imala. Nisam imala obraza ni Bogu da se obratim i da kažem: ''Daj mi opet tako divnog čoveka kao što je on bio''. Da je Bog hteo da ja imam tako divnog čoveka kao što je on bio, onda on ne bi uzeo Rasa... I tako sam ja stavila taj čuveni katanac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

S obzirom na nemile životne okolnosti sa kojim se borila, glumica je priznala da je pomislila da sebi da oduzme život.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas