Oglas
· · Komentari: 0

Poznato u kakvoj je stanju Aca Lukas: Sa pevačem bila i ćerka - oglasio se PR tim

Aca Lukas doživeo je danas saobraćajnu nezgodu, vraćajući se sa aerodroma "Nikola Tesla"

1696164463_8cedfe9aaf8413874350bdca03329a487d687d41.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Nakon saznanja da je Aca Lukas imao saobraćajnu nesreću samo nekoliko metara od aerodorma, za oglasio se njegov PR tim i otkrio šta se zapravo desilo. Naime, navodno Lukas je krenuo autom kući, sa aerodroma, a drugi vozač ga je udario.

Sa njim se u kolima našla i njegova ćerkica Viktorija, koja je na svu sreću u dobrom stanju. U pitanju je samo velika materijalna šteta.

- Dobro je, hvala Bogu, i Aca, i dete, vozač takođe, drugi vozač je naleteo na njih i udario ih. Aca se vraćao iz Amsterdama, sa nastupa, to se desilo psole 200 metara od aerodroma. Niko nije povređen, visoka materijalna šteta. Viktorija je bila u kolima, hvala Bogu da detetu nije ništa, to je Aci najbitnije, jer znate koliko je slab na nju - rekao je PR tim Lukasa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas