Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Preživeo je MOŽDANI UDAR na sceni i iz toga izašao još jači! Evo šta još niste znali o ĐORĐU MARJANOVIĆU

NJegova legendarna pesma „Zvižduk u osam“ i dalje krasi simbol jednog vremena

1621104349_dj.png
Foto: InstagramScreenShot/_djordje_ivan_i_klinci_
Oglas

Nakon višednevne borbe sa korona virusom, danas je životnu bitku izgubio legndarni pevač Đorđe Marjanović u 90. godini života koji je danima bio na respiratoru.  Ovo je malo poznat podatak, ali Đorđe Marjanović je apsolvent farmacije u Beogradu, iz kog je došao iz rodnog Kučeva.

NJegova legendarna pesma „Zvižduk u osam“ i dalje krasi simbol jednog vremena. On je bio prvi pevač zabavne muzike na prostoru Jugoslavije koji nije samo stajao za mikrofonom već je padao na kolena, valjao se po podu, plakao, bacao sako u publiku.

Pročitajte još: Pronađene MISTERIOZNE građevine u Saudijskoj Arabiji - Starije i od egipatskih piramida! (FOTO/VIDEO)

Na koncertu Lepe Brene u Melburnu u Austraciji davnog 14. aprila 1990. doživeo je moždani udar na sceni dok je pevao pesmu „Mene nema ko da žali“.

Pročitajte još: Ako niste stigli da pojedete sve BANANE koje ste kupili, postoji trik koji će im produžiti rok

– Na koncertu u Melburnu pre više od dve decenije na kojem je bio gost Lepe Brene tata je imao prvi moždani udar. Bilo je strašno. Mama je otišla za Australiju, a ja sam bespomoćno kod kuće čekala porođaj. Natalija je tada drugi put nastupala na Beogradskom proleću. Novinari se nisu sklanjali ispred naših vrata, neki su čak i silom ulazili. Porodila sam se dve nedelje kasnije i jedva sam čekala da tata dođe kući, da vidi svoje prvo unuče. Mama i Natalija su tatu vratile u život. Dugo posle tog moždana udara nije hteo da izađe iz kuće. Trebalo je dosta vremena da počne ponovo da živi normalno – svojevremeno je izjavila njegova ćerka Nevena.

Govor nakon tog moždanog udara potpuno je izgubio, ali ga je kasnije povratio.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas