Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
глумац

"Променило ме је то што сам постао отац": Андрија Милошевић открио како се снашао у новој улози

Андрија Милошевић почетком године постао је тата

1653142042_03aed850646e11a4743955b20cf2654e79382a5a.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Глумац Андрија Милошевић и његова дугогодишња партнерка, такође глумица,  Александра Томић, остварили су се у улози родитеља крајем фебруара. Александра је на свет донела дечака Рељу.

Глумац је рођењен детета добио нову улогу, а у којој се, како каже, одлично снашао:

- Мењам пелене, тата сам, тата који ради све што тате треба да раде. Све знам и радим, Сандра и ја заједно - рекао је Андрија за Телеграф Јетсет.

Прочитајте још: Сузана Јовановић и Саша Поповић оженили сина: Млада блиста у венчаници популарног кроја, а ову песму су одабрали за први плес (ФОТО)

Није ретко да мајка преузме већи део бриге о детету, али Андрија сматра да све обавезе треба да буду заједничке и да се у потпуности поделе:

- Далеко сам од оног типа као сад "мајка све ради, а ти ништа". Не, мислим да све треба да буде пола пола, да се помогне, да то буде права прича, дргачије не признајем - искрен је глумац.

Дете је у њихове животе донело само добро. Глумац каже да је то пробудило већу срећу у њену:

- На боље ме је променило то што сам постао отац! Исти сам који сам био, сада имам још више разлога да будем срећан и срећу делим са другима, то вам дете направи. Оно је генератор нежности -  рекао је Андрија Милошевић.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas