Oglas
· · Komentari: 0

Prva žena Irfana Mensura: Bila je jedna od najlepših žena u Jugoslaviji, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Glumac Irfan Mensur sa prvom ženom ima sina Filipa

1683880361_mensur.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Glumac Irfan Mensur je popularnost stekao u filmu "Tesna koža", a vrlo često se za njega vezuje i ime glumice Srne Lango.

Retko ko zna da je Irfan bio u braku sa jednom  od najlepših žena Jugoslavije, LJiljanom Perović. LJiljana je inače rođena u Trebinju. U Beograd je došla 1971. godine sa samo šesnaest godina. Kako je vreme prolazilo, gradila je karijeru i doživela neverovatan uspeh. 

 

Kada je stekla najveću popularnost, zaljubila se u Mensura. Posle kraće veze, stali su pred matičara i rodila mu je najstarijeg sina, Filipa Mensura 1985. godine. Posle razvoda, LJiljana i Mensur su ostali u odličnim odnosima. 

- Udala sam se iz velike ljubavi. Bila sam zaljubljena u Irfana, a verujem i on u mene, i malo je bilo razuma u našoj odluci da se venčamo. Bili smo mladi – on je imao 24, a ja godinu manje. Samo mi je bilo važno da budem sa njim, ma u kom obliku to bilo. Iz tog braka ne nosim nikakva negativna iskustva. Ipak, mislim da bi nam bilo bolje da smo se nekoliko godina zabavljali, pa tek onda venčali. Bili smo nezreli i kada smo odlučili da uđemo u brak i da se razvedemo. Sve je bilo na prečac. Da smo oboje malo spustili loptu, ubeđena sam da bismo i danas bili zajedno - izjavila je prva supruga Irfana Mensura u jednom intervjuu 2008. godine, a slično viđenje imao je i glumac.

Vreme je i posle četrdeset godina za LJiljanu stalo. Ona je lepa i negovana žena koja za izgled mahom dobija komplimente. Nakon manekenske karijere posvetila se novinarstvu i spojila lepo i korisno - postala je modna novinarka, koja i danas radi u magazinu "Blic žena".

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas