Oglas
· · Komentari: 0

Prvi ples Marine i Mihajla Šaulića: U pozadini Šabanova pesma koja nikog ne ostavlja ravnodušnim (VIDEO)

Marina i Mihajlo su danas izgovorili sudbonosno "da"

1664121625_saulic_vencanje_24092022_0145.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Marina i Mihajlo su danas odlučili da stanu na ludi kamen. Oni danas prave svadbu u jednom elitnom beogradskom hotelu. Ceremoniji su prisustvovale brojne poznate ličnosti. 

Neki od njih su Rade Vučković, Hasan Dudić, Zoran Pejić Peja i Emir Habibović sa ženom. Na veselje su stigli i Zorica Brunclik i Kemiš, Ivica Dačić sa sinom i njegovom devojkom Milicom Jokić, Saša Matić, Dajana Paunović, Vujadin Savić, Damir Handanović, Zoran Pejić Peja sa devojkom, Dusan Bajatović, Aleksandra Bursać, Bata Mirković, kao i brojni drugi.

Foto: Ataimages.rs

Pročitajte još: "Ovih dana u meni se mešaju sreća i tuga": Goca Šaulić preplavljena EMOCIJAMA na dan venčanja svog sina

Foto: Ataimages.rs

Foto: Ataimages.rs

Dirljiv trenutak koji je do sada obeležio veselje bio je prvi ples. U pozadini je išla Šabanova pesma "Verujem u ljubav", koja je izazvala suze na mnogim licima. 

Mladenci su uprkos tome, odplesali sa osmehom na licima i pokazali da je danas njihov dan ispunjen srećom i da obeležava novi početak. 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas