Oglas
· · Komentari: 0

Rada Manojlović ima NOVOG DEČKA?: Krije ga od javnosti a uhvaćeni su

Pevačica Rada Manojlović već neko vreme krije svog novog partnera od očiju javnosti

1709123994_gorki_list_07112023_0259--1-.JPG
Foto: ATA
Oglas

Pevačica Rada Manojlović već duži period nije imala emotivnog partnera, a jedini za koga su svi znali jeste bivši dečko Haris Berković. 

Međutim, u poslednje vreme se spekuliše da je Rada ponovo u srećnoj vezi sa partnerom koga krije od očiju javnosti kao zmija noge.

Ipak, Rada je sada uslikana sa mladićem, dok je sedela u kolima a dečko je ulazio u automobil nakon što je napustio isti iz nekog razloga. Ekipa Paparazzo lova uhvatila je Radu sa ovim mladićem. 

Rada se oglasila ekskluzivno za Alo! i kratko prokomentarisala:

- Nemam komentar - rekla je Rada.

Kako će se dalje odvijati ova romansa kao i da li će Manojlovićeva ipak odlučiti da pokaže izabranika, ostaje da ispratimo. 

Podsetimo, pevačica je nedavno rekla da se nada da će u ovoj godini uspeti da pronađe svoju srodnu dušu:

- Sigurno, ja se samo otvorim samo prema tom nekom koga ja kibicujem, što bi se reklo. Ovi ostali nekako naiđu na tu hladnoću od mene - priznala je pevačica nedavno. 

(Alo)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas