· · Komentari: 0

RANO JE: Emina Jahović snimila je duet sa poznatim pevačem, a sada su objavili kako je izgledalo snimanje spota (FOTO)

Emina u vamp izdanju

1678015486_Emina-naslovna.jpg
Photo: Profimedia/ Instagram printscreen aco_pejovic

Dugonajavljivani duet će konačno ugledati svetlost dana. Emina Jahović i Aco Pejović ekranizovali su zajedničku numeru ''Rano je'', a video je sniman na peronu i vozu, ako je sudeći po fotografijama koje su pevači objavili na Instagramu.

Ovaj duet je trebalo da izađe na Dan zaljubljenih, ali je njegovo objavljivanje odlagano nekoliko puta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

“Kao što je svima dobro poznato, Tursku su zadesila dva snažna zemljotresa, jedan za drugim. Ovo je jedan od najtežih perioda sa kojima se ova zemlja ikada susrela. Ja sam, kao i svi građani, emotivno slomljena. Turska je izgubila dosta života i pretrpjela je ekstremna oštećenja”, napisala je pevačica ranije na Instagramu, kako bi objasnila razlog za pomeranje premijere pesme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

Emina izgleda zasnosno na fotografijam asa snimanja, sa širokom crnom trakom za kosu, u braon bundi, dok u ruci nosi veliki kofer. Pejović se pojavljuje u uglađenom izdanju, sa belom rolkom i elegantnom crnom sakou.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.