· · Komentari: 0
PRAVA DAMA

SEKSI ŠERON! Poznata glumica u sedmoj deceniji ZAPALILA VENECIJU u crnoj kožnoj haljini! (FOTO)

Glumica odlično stari.

1635074114_profimedia-0635268453--1-.jpg
Foto: Profimedia

Bez obzira na to što je Šeron Stoun već ću sedmoj deceniji života, lepa glumica i dalje privlači pažnju svojim izgledom.

Pročitajte još: IDEJA ZA ŠIŠANJE: Selena Gomez ima novu frizuru i izgleda MOĆNO, fanovi ODUŠEVLJENI! (FOTO/VIDEO)

Prirodna lepotica

Nasuprot mnogim poznatim damama čija su lica gotovo nepomična od botoksa, Šeron (63) je pravi primer da žena i u nekim poznijim godinama može da izgleda lepo i negovano, uprkos tome što stari.

To je dokazala i najnovijim fotkama, na kojima je vidimo kako šeta Venecijom u crnoj haljini dubokog dekoltea i šlica, a sve za potrebe snimanja reklame za brend "Dolče i Gabana".

Elegantna crna haljina istakla je vitku liniju lepe glumice, dok su šlic i dekolte u prvi plan stavili vitke noge i grudi. Izgled su upotpunile crne sandale sa kašićima, ali čini se da je ipak presudna harizma i energija kojom Šeron Stoun zrači.

Ona je jednu od fotografija sa snimanja objavila na svom Instagramu, a ni brojne poznate dame nisu odolele da pohvale njen izgled.

"Mislim, ovo je moć. Pravi glamur za moje oči. Hvala", napisala je Selma Bler, dok je glumica Holand Tejlor samo kratko poručila: "Dragi Bože!".

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.