Oglas
· · Komentari: 1
ISKRENO

Šeron Stoun otvorila dušu: Deda me je seksualno ZLOSTAVLJAO, a majka nije htela da pričam o tome

Šeron Stoun napisala je knjigu memoara "The Beauty Of Living Twice" u kojoj tvrdi da je njenu sestru Keli i nju seksualno zlostavljao njihov deda kada su bile devojčice.

1616700317_Depositphotos_137019568_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Glumica je za NYT rekla da njena majka Doroti nije želela da ona i sestra javno govore o zlostavljanju.

- Keli i ja smo pričale sa majkom o tome, a ona mi je nakon razgovora napisala pismo u kom je rekla da je jako zbunjena. Bila je užasnuta tim otkrićem. Ipak, nakon razgovora sa mojom sestrom počela je da prihvata da se to zaista dogodilo - rekla je Šeron.

Pročitajte još: Za nju tvrde da je nova Sofija Loren: Ova lepotica je zavela Leonarda Di Kaprija! (FOTO)

- Mama je pristala da o svemu otvoreno priča sa mnom kada sam joj pročitala delove svojih memoara. Bila je kod mene par dana kada sam se oporavljala od gripa, legla je pored mene u krevet, dok sam ja završavala knjigu. Nakon otvorenog razgovora koji je trajao sat i po prekrojila sam neke delove knjige koju sam potom posvetila njoj - rekla je glumica.

Pročitajte još: "Kuma" je trebalo da GLUMI SRBIN! Nesuđeni Korleone je OVA glumačka legenda, ali ga sprečio ZATVOR! (VIDEO)

Stoun kaže da je memoare odlučila da napiše nakon moždanog udara koji je doživela.

- Pisanje je bilo oslobađajuće iskustvo - zaključila je glumica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas