Oglas
· · Komentari: 1
LEPOTA

Za nju tvrde da je nova Sofija Loren: Ova lepotica je zavela Leonarda Di Kaprija! (FOTO)

Madalina Dijana Genea jedna je od najpoželjnijih žena na svetskoj javnoj sceni

1616672668_medlen.jpg
Foto: Youtube printscreen / Brave New Hollywood
Oglas

Ova lepotica je poreklom iz rumunske Slatine, a već je 17 godina na manekenskoj sceni. Osim što je radila revije širom sveta, Genea je poznata i po svojim vezama sa slavnim frajerima poput Leonarda Di Kaprija, Džerarda Batlera i bogatog trgovca umetninama Vita Šnabela.

Pročitajte još: Kraljica Leticija ponovo oduševila sve: Pepito kaput i crne široke pantalone simbolišu stil i eleganciju (FOTO)

Karijeru je započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala ovako. Otkako je postala poznata, uradila je dosta estetskih korekcija. Mnogi su joj to zamerali, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući tome očarala mnoge poznate muškarce.

Bavila se baletom sedam godina, i zbog toga je bila izabrana da učestvuje u italijanskoj verziji Plesa sa zvezdama, a takođe se pojavila i u spotu operskog pevača Erosa Ramazzottia. Madalena je otkrila da je i dan danas nesigurna u vezi svog izgleda, a da brine bez razloga možete zaključiti po njenim fotografijama.

Inače, Genea se osim u manekenstvu okušala i u glumi, a zbog izgleda mnogi je nazivaju i novom Sofijom Loren. A sada će imati još jednom priliku da pokaže svoju lepotu svetu. Trenutno se u Italiji snima kriminalistička biografija "House of Gucci".

U novom filmu glavne uloge tumače Adam Drajver, Ledi Gaga i Džared Leto, a sada su na set stigli i Al Paćino u pratnji lepotice Madaline. Ovakva glumačka postava obećava jako dobru filmsku priču.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas