· · Komentari: 0

Smatrana je jednom od najlepših žena: KSENIJA PAJČIN bi danas napunila 44 godine, a o prizoru sa njene sahrane se i sada priča

Pevačica Ksenija Pajčin danas bi napunila 44 godine.

1638535267_7db0e0cdd92d594ec6e5a104e028d5d3d47d9a1e.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Smatrana je jednom od najlepših devojaka, a tragično je nastradala 2010. godine, kada ju je njen tadašnji dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, ubio u njenom stanu, a potom izvršio samoubistvo.

Rođena je u Beogradu 1977. godine. Još kada je bila srednjoškolka počela je da se bavi plesom, a ubrzo i pevanjem.

NJen talenat je uočio frontmen grupe "Duck", Damir Radoičić Dača, sa kojim je snimila pesmu "Dačo, volim te", pesmom stekla veliku popularnost i postaje jedna od ikona 90-ih godina.

Ksenija je samostalnu karijeru započela 1997. godine. Posebno su se izdvojile pesme "Seksualnost" i "Kada ja ti čuvam leđa", kao i "Sviđa mi se on".

Pročitajte još: Razvode se Sale Tropiko i Jovana Pajić: Tačka na brak posle 10 godina

Vezu sa Filipom Kapisodom započela je 2008. godine. Ova ljubavna veza imala je brojne turbulencije, a na kraju i fatalni ishod. Raskinuli su 2009. godine, da bi se sledeće pomirili. Naredna, 2010. godina, bila je kobna. Filip je nakon svađe pucao na Kesniju u stanu na Voždovcu, a potom izvršio samoubistvo.

Ksenijina posebna harizma i lepota ostale su čuvene do danas.

Priča se da je na dan Ksenijine sahrane, sa njenog groba uz zvuke Bolera poletela bela golubica, prizor su mnogi tada tumačili simbolično.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.