Oglas
· · Komentari: 0

SNIMILA SAM SPOT U NJENOJ SOBI: Maja Nikolić otkrila koja poznata pevačica joj je donela sreću u karijeri

KAŽU da pevači nikada ne zaboravljaju kolege koje su im pomogle na početku karijere, a tako je i u slučaju Maje Nikolić.

1701336203_116870_208138669-533830454311554-2899819931337643426-n1_iff.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Malo ko zna da je Maja prvi spot snimala još kao tinejdžerka i to u domu popularne pevačice Branke Sovrlić.
-Branka je meni donela sreću, moja Nišlijka. Inače nismo se poznavale tada. Naša Branka, mega zvezda! Krećem ja da snimam prvi spot i dođe mi naš Neša i kaže najluksuzniji stan je stan Branke Sovrlić, tamo ćeš da snimiš najbolje kadrove- prisetila se Maja koja i dan danas do detalja pamti svaki kutak Brankinog lukszunog doma koji ju je kao devojčicu ostavio bez daha.

-Snimala sam spot na bračnom krevetu u spavaćoj sobi. Luks sve, zlatno kod Branke u stanu, u centru grada! U svakoj sobi slika Branke Sovrlić! Ja je obožavam. Poslušala sam tad Nešu i sećam se da mi je rekao da ona ima mega hitove i da kad mi povuče nogu pravimo turneju i tako je bilo. Posle tog spota sam radila kao luda- ispričala je pevačica.

Branka Sovrlić nije krila da je izuzetno srećna i ponosna što je svojevremeno pomogla svojoj mlađoj koleginici koja je bila na samom početku karijere, budući da i sama zna koliko je i njoj bilo teško kada je kročila u svet estrade.

-Eto, da se vidi kakva sam koleginica. Ustupila sam mlađoj koleginici mesto da snimi spot jer ipak sve to košta jako puno, da je tražila prostor negde papreno bi je izašlo. Ona je tad bila početnica i želela sam da joj pomognem- rekla je Branka, a Maja je sa osmehom dodala:

-Tvoj prostor je lepši od najluksuznijih hotela. Znaš ti kakav ukus ona ima! Bilo nam je super, baš smo uživali tada. Ja sa 16 godina sam bila kao Alisa u zemlji čuda. Ulazim u stan koji je sa stilom dekorisan, zlato, boje, svarovski kristali. Kažem ja Neši tada „Svaka ti čast kako si našao ovu scenografiju, a on meni kaže, aman žena tu živi!

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas