· · Komentari: 0
OTVORENO

Suzana Mančić prvi put javno progovorila o braku sa Grkom: "Lepo mi je, ali nešto nedostaje"

Voditeljka otvorila dušu

1647610242_suzana.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Suzana Mančić jedna je od najlepših žena na našim prostorima. Bivša "loto devojk", već godinama uživa u ljubavi sa Grkom Simeonom Ocomokosom, ali i otkriva da joj ipak nešto nedostaje, što je imala na početku veze sa njim.

Pročitajte još: Pobedio je na Evroviziji 2014. kao ŽENA: Končita Vurst danas izgleda totalno drugačije (FOTO)

Voditeljka je gostujući u emisji "Sceniranje", otvorila dušu i otkrila detalje iz braka:

- Da smo se upoznali kao momak i devojka, ja bi verovatno otišla u Grčku i ne bi se vraćala. Ja u zrelim godinama sa decom, familijom, prijateljima, karijerom i imovinom, sve je to ovde. Sad ja to sve treba da ostavim i odem tamo gde imam samo njega. Na tom tasu stalno vibrira onaj jezičak. On je čovek koji krvavo radi od ujutru do uveče i ja bi verovatno poludela tamo. On je mene od početka dobro procenio, iako sam ja tom trenutku htela da se udajem za njega odmah, rekao je tada: "Mancic, šta ćeš ti da radiš ovde. Tebi će biti dosadno. Posle 6 meseci ćeš hteti da me ostaviš i onda ću ja da se ubijem" - rekla je Suzana u emisiji "Sceniranje" i dodaka da im je u braku lepo, ali da često fali romantike:

 

- Volimo se mi, ali ne na taj način kao kad smo bili mladi i ludi od ljubavi. Sada je to jedan bračni odnos, volimo se, poštujemo se. Možda nam nekad zafali romantike, ali Bože moj život je takav - zaključila je Suzana.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.