· · Komentari: 0

Tužno i surovo: Pesma "ADIO AMORE" koju su Marina Tucaković i njen sin napisali za Rastu krije MRAČNU TAJNU

Ova pesma zapravo nije ljubavna, kao što mnogi misle.

1632134168_pjimage.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Telegraf.rs TV/Balkaton Gang

Iako u samom naslovu pesme postoji reč ljubav, "Adio amore" zapravo ne govori o krahu jedne ljubavne priče. To je balada koja je nastala tokom jako teškog i mračnog perioda života Marine Tucaković i njenog sina Milana Radulovića Laće.

Naime, Marinin sin je tada, u trenutku kada je pesma nastala, vodio bitku sa narkoticima. Dok je bio na klinici na odvikavanju, napisao je refren za "Adio amore", ali nije mogao da napiše strofu. Kada se vratio kući sa lečenja, Marina mu je pomogla da je završi, i pesmu su predali poznatom reperu.

Pročitajte još: PRETUŽNO! Da li znate kome je Marina posvetila pesmu "Mišo moj", veliki hit koji je otpevala Ana Nikolić

Laća je prvo mislio da su on i majka napisali pesmu o Ani Nikolić i Rasti. Međutim, deo koji je napisala Marina zapravo je predstavljao njena osećanja i stanja kroz koja je prolazila dok je Laća imao problema sa narkoticima.

O nastanku pesme "Adio amore" sin Marine Tucaković je otvoreno pričao za medije, a nakon ovog saznanja tekst vam više neće zvučati isto.

Tekst pesme "Adio amore"

Okreni mi leđa
Da ne gledam suze u tim zenicama
Da ne gledam usne kako se koče
Dok kažeš mi: "Da, dobro sam ja."
 
Okreni, a pogledima svojim
Više ne znam da vladam
Dok iz ruke mi pada
Čaša kristala, što se lomi, lomi k'o mi
 
Adio amore, još volim te jako
Iako si davno izgubila sjaj
Gledam te kako se rušiš polako
A kada to vidim tad rušim se ja
Adio amore, još volim te jako
Još uvek si ono dete iz sna
Od toga se neću ja rastati nikad
Ti nekog drugog odvuci do dna
 
Daj baci telefon
Hajde suoči se sa mnom
Kaži šta osećaš, ma koliko gadno, ma koliko jadno je
Razumeću ja i samo ja
 
Okreni, a pogledima svojim
Više ne znam da vladam
Dok iz ruke mi pada
Čaša kristala, što se lomi, lomi k'o mi
 
Adio amore, još volim te jako
Iako si davno izgubila sjaj
Gledam te kako se rušiš polako
A kada to vidim tad rušim se ja
Adio amore, još volim te jako
Još uvek si ono dete iz sna
Od toga se neću ja rastati nikad
Ti nekog drugog odvuci do dna

Podsetimo, Marina Tucaković preminula je u nedelju, 19. septembra, u 67. godini, nakon duge borbe sa teškom bolešću.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.