· · Komentari: 0

U braku su preko dvadeset godina: Ovo je muž pevačice Jane, zaljubio se u nju čim ju je video (FOTO)

O Janinom privatnom životu ne zna se puno

1664887036_janavip.png
Foto: Instagram/printskrin/janavip2011

Pevačica Jana Todorović otpevala je velike hitove poput "Barabar", "Crna kutija", "Šta će ti pevačica", "Lune, lune" i mnoge druge. O njenom životu van scene malo se zna.

Ono što je poznato jeste da je više od dve decenije u braku sa mužem Ivanom sa kojom ima ćerku.

Sada je objavila sliku sa sovjom jačom polovinom uz koju je dodala tri emotikona srca.

Pročitajte još: Snimak nastupa CECE RAŽNATOVIĆ PRE 34 GODINE: Ovako je folk diva izgledala pre više od tri decenije (VIDEO)

Ivan je imao samo 21 godinu kada je sreo Janu. Jana tvrdi da je to bila ljubav na prvi pogled:

"Ivan i ja smo se upoznali dole na Kosovu, gde sam ja i živela i pevala. On je došao da me čuje jer mu je trebala muzika i naravno radna pevačica za restoran koji je otvarao u Minhenu. Čim me je čuo na prve neke taktove, na prvu pesmu je reagovao. Posle dva sata je prišao i rekao: 'Ti ćeš biti moja ili ničija'. Tako je izgledao naš prvi susret i pored toga, ja sam imala vezu, što bih sad krila", otkrila je jednom prilikom u emisiji "Magazin IN".

Pročitajte još: Marija Šerifović kakvu do sada nismo mogli da vidimo: Pevačica na sebi ima samo čaršav (FOTO)

Pevačica kaže da joj je suprug bio velika podrška kada je trebalo da snimi prvi album:

"Ja nisam bila za album, htela sam da budem s njim, da imamo decu, a on je rekao: 'Ne. Ti ćeš da snimiš album.' Možda njegovi nisu bili za na početku. Plakala sam kad me zaprosio, moji su videli da je to to, jedva su čekali da mene prebrinu, da se ne vraćam, sve su polomili po kući, bilo je veselje i slavlje. Svadba je bila mnogo kasnije, taj papir ništa ne znači, toliko smo godina tu gde jesmo", ispričala je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji svojevremeno.

NJeno najveće bogatstvo, kako tvrdi, jeste njena ćerka Kristina Džulijen koju je Jana rodila u Las Vegasu.

Pričalo se o tome da je njen izabranik jako imućan i da žive u dvorcu:

"Najveće bogatstvo mi je ćerka. Sve drugo... Taj dvorac koji imamo je u vlasništvu mog svekra. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete", objasnila je za "Kurir".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.