Oglas
· · Komentari: 0

UDALA SE ADEL! Pevačica rekla sudbonosno "da" u tajnosti

Adel je navodno potvrdila svoj brak sa sportskim agentom Ričem Polom

1700492266_2a58670a27bc8172c68f045f140b68a5bd360a4a.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Spekulisalo se da je par u tajnosti stao na ludi kamen još prošle godine, a Adel je podgrejala ove glasine kada je nedavno Riča nazvala svojim "mužem". Naime, pevačica je tokom humorističnog šoua svog najboljeg prijatelja Alana Kara u Los Anđelesu obelodanila da se udala.

Dva anonimna izvora koji su bili prisutni na licu mesta potvrdili su ovu vest za Instagram nalog "Deuxmoi" koji se bavi tračevima o slavnim osobama.

"Večeras sam bio na šou Alana Kara u Los Anđelesu i Adel je bila u publici. On je pitao publiku da li se neko udao ili oženio nedavno, a ona je vikala "Jesam"", kaže ovaj izvor.

"Kada su pitali da li se neko nedavno venčao, ona je viknula "Ja sam". Bila je super slatka, ali je iznenada nestala sa šoua pre kraja", rekao je drugi izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Inače, Rič se prošlog meseca osvrnuo na glasine o braku tokom gostovanja u emisiji "CBS Mornings". Novinarka ga je upitala da li treba da Adel oslovljava kao gospođu Pol, na šta je on stidljivo odgovorio: "Možeš da je zoveš kako god želiš", potom dodavši da on nije tip osobe koja sa medijima raspreda o svom ličnom životu.

"Ja sam na dobrom mestu, mi smo na dobrom mestu. Srećni smo. Ona je sjajna. Bila je sjajna za mene, bili smo sjajni jedno za drugo", rekao je u emisiji.

Podsetimo, Rič i Adel su se javnosti prvi put predstavili kao par u julu 2021. na jednoj NBA utakmici, a pop diva je u više navrata istakla da je on prvi muškarac u njenom životu sa kojim sve ide lako.

"On je urnebesan. On je toliko zabavan, duhovit je, da. I veoma pametan. On je veoma, veoma pametan, znate. Prilično je neverovatno gledati ga kako radi ono što radi", rekla je jednom prilikom.

Proslavljena 35-godišnjakinja već ima 10-godišnjeg sina Anđela iz braka sa Simonom Koneckim, ali je nedavno rekla da bi volela da ponovo zatrudni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas