· · Komentari: 0

Upisala se u istoriju: Evo ko je pobednica Evrovizije 2023 - Detalji koje niste znali o Lorin (FOTO)

Lorin je sa pesmom "Tattoo" pobedila na ovogodišnjem Evrosongu

1684043966_profimedia-0775688159.jpg
foto: Profimedia

Predstavnica Švedske na Pesmi Evrovizije, Lorin, imala je najveći broj glasova na ovogodišnjem najvećem muzičkom takmičenju i po drugi put odnela pobedu.

Ona je prvi put osvojila prvo mesto na Evrosongu 2012. godine sa pesmom "Euphoria" koja se smatra jednom od najvećih evrovizijskih hitova.

Loren je rođena u Stokholmu, u Švedskoj, 1983. godine. U ranom detinjstvu se preselila u Vesteros. Tamo je odrasla i Vesteros naziva svojim rodnim gradom. Većinu svojih tinejdžerskih godina provela je u Griti.

Švedska pevačica i tektopisac postala je svetski poznata kada je osvojila trofej na prestižnom muzičkom takmičenju, a ove godine se vratila na velika vrata sa numerom "Tattoo" i zanimljivim scenskim nastupom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREEN (@loreenofficial)

Lorin je svoju muzičku karijeru započelka 2004. godine učešćem na takmičenju "Idol" u kojem je osvojila 8.mesto, a do danas se više puta upisivala na listu "Top 10" i "Top 20" najslušanijih singlova u Švedskoj.

Ona se bavila i voditeljskim poslom, a nakon toga napravila pauzu, povukla se sa javne scene i vratila se u medije kao producentkinja brojnih rijaliti programa, dok je pre nekoliko godina priznala da je biseksualno orijentisana.

Nedavno je priznala da ima dečka, kog krije od javnosti.

Muzikom nikada nije prestala da se bavi, a na zvaničnom nalogu Evrovizije stoji da je Lorin "ispisala istoriju kao jedina pevačica koja je pobedila dva puta".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.