Oglas
· · Komentari: 0
iskrena

Viki Miljković o teškim trenucima u mladosti: "Gledala sam iz prikrajka i želela da otpevam barem jednu pesmu"

Viki Miljković je danas velika i cenjena pevačica, ali nije uvek bilo tako

1659868582_118ee3184172ee4768b4912009b941e2e76a8407.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Sa samo 12 godina Viki Miljković pokazala je talenat za pevanje, uz rođenog brata Vladicu dobila je želju i da svira harmoniku, ali je od toga brzo odustala i želela samo jedno - da bude poznata pevačica.

Međutim, njena porodica svu svoju snagu, energiju i nadu ulagala je u brata, a njen otac, koji je bio učitelj, imao je drugačije želje za svoju ćerku i bio je protiv toga da se njegova mezimica bavi pevanjem. I dok je njen brat bio vrsni harmonikaš kog su svi pratili, njen muzički talenat svi članovi porodice su ignorisali.

Pročitajte još: "Mislim da sam iz inata smršala": Snežana Đurišić doterala liniju i otkrila svoj recept za mršavljenje (FOTO)

- Sve snage su bile usmerene u muzičko obrazovanje mog brata, on je odlazio na raznorazna takmičenja, a mi svi porodično smo ga pratili, tako da sam ja bila u zapećku. Danas razumem mog oca, jer ne samo da je bio prosvetni radnik, nego je i prošao mnogo toga u životu, pa je znao šta sve sa sobom nosi ovaj posao i hteo je da me zaštiti- priznala je Viki u emisiji "Iz profila" i istakla da je protivljenje njene porodice nije demoralisalo i da od svoje želje nije htela da istupi.

Vrebala je priliku da dokaže svima da je talentovana i da je dar koji ona poseduje vredan pažnje, a to je u jednom trenutku i iskoristila.

Pročitajte još: BIJONSE otktila TAJNU svog izgleda: Ove namirnice joj pomažu da ima savršenu figuru u petoj deceniji života

- U našu kuću su dolazili mnogi muzičari, ali su svi bili okrenuti ka mom bratu, a na mene niko nije obraćao pažnju. Jednom prilikom je bio tu i Riki Lugonjić. Svi su se okupili oko mog brata koji je svirao, oduševljavali su se, a moj otac je dogovarao sa njim da Vladica snimi ploču. Ja sam gledala iz prikrajka i navaljivala da otpevam barem jednu pesmu i otac je na kraju popustio- otkrila je pevačica u životnoj ispovesti koju možete da pogledate u videu.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas