Oglas
· · Komentari: 0

SMEH DO SUZA: Lauš, Dragan Nikolić i BLAM Bate Stojkovića - morao je da opsuje na kraju

NAŠ poznati glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra od teške bolesti pluća. O njegovim dostignućima u srpskoj kinematografiji priča se svakodnevno, a i o njegovim odnosima sa kolegama.

1700306557_82175_gaga-zarko_ig.jpg
Foto: Darko Dozet, ATA images
Oglas

U jednim od svojih gostovanja u jednoj našoj poznatoj emisiji, ispričao je priču koja je naterala suze na oči celoj Srbiji. 

- Zvao sam Irfana Mensura i predstavio se kao profesor. Stao je bio pored puta, misleći da priča sa nekim profesorom, i tako smo ćaskali 20 minuta - kazao je Žarko i dodao: - Rođeni smo na isti dan, 19. januara.

Žarko je istakao da je Branimir Brstina najbolji imitator, a onda je ispričao priču o Draganu Nikoliću.

- Ulazi Gaga Nikolić, pokojni, u atelje, i kaže: "Deco, je l' ste čuli za ono puškaranje sinoć na Novom Beogradu?". Niko nije čuo, a on kaže: "Jedni pušili, drugi ka*ali"... Onda je Bata Stojković hteo da prepriča Gaginu foru, pa je rekao: "Je l' ste čuli za pušketanje na Novom Beogradu...?" Oni kažu: "Pa nismo", a on će: "Jedni pušketali... A gde mi je ka*anje, mamu mu je*em" - naveo je Laušević, što je nasmejalo mnoge u studiju, pa progovorio o svojim počecima u glumi.

- Moj put u glumi bio je sporiji. Razlog je bio što sam ja došao iz provincije. Svi su živeli kod mame i tate, imali su tu vrstu sigurnosti, ja nisam. Nije bilo majke... Nije mi se vraćalo u Crnu Goru, koju jako volim - rekao je Žarko, pa progovorio o teškom periodu tokom devedesetih godina i početkom ovog veka.

- Kad prođe neko vreme sve izgleda lakše. Drugačije sagledaš sve. Ne možeš da zamisliš koliko ti je bilo teško. U Americi sam bio ograničen, nisam mogao da vozim, da se krećem kako treba... Imao sam samo staru, roze vozačku dozvolu. Radio sam ono što sam mogao da radim. Kako od poternice da uradim nešto veće? Ulazak u avion? Ilegala potpuna... - rekao je glumac, dok ga je publika pomno slušala. Inače, njegova najveća podrška je druga supruga, koju je upoznao dok je bio u braku sa prvom ženom.

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas