Oglas
· · Komentari: 0
PEH

Endiju Mareju UKRADEN venčani prsten u toku Indijan Velsa - Za sve su KRIVE PATIKE! (FOTO)

Teniska zvezda, Endi Marej (34), postao je žrtva krađe nakon što je pokušao da provetri svoje smrdljive cipele nakon dana provedenog na terenu.

1633607018_pjimage--3-.jpg
FOTO: Profimedia
Oglas

Ono što je zaboravio je da je tokom igre vezao venčani prsten za obuću, a sada su cipele i prsten nestale. Marej je podelio priču o odvijanju vremenske linije i završio svoju poruku pozivajući ljude da stupe u kontakt ako znaju gde bi to moglo biti.

Pročitajte još: Najradosnije vesti u domu Andrije Miloševića! Nakon 10 godina veze sa koleginicom, POSTAJE TATA? (FOTO)

Da li je neko video prsten?

Na Instagramu je rekao: „Sinoć posle večere ovde u Indijan Velsu vratio sam se u auto da se vratim u hotel i auto nije baš mirisao. U osnovi sam ostavio patike unutra, bilo je 38 stepeni, pa su mi patike bile prilično vlažne, oznojene i smrdljive. Kad sam se vratio u hotel, odlučio sam da im treba malo vazduha, da ih moram malo osušiti.„Ali ja nemam balkon i nisam hteo da ih ostavim u svojoj sobi jer bi smrdeli u prostoriji, pa sam mislio da ostavim cipele ispod auta da se osuše."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

„Kada sam se ujutro vratio u auto, patike su mi nestale, pa sam za turnir morao da odem u lokalnu sportsku prodavnicu. Dok sam se pripremao za trening, fizioterapeut mi je rekao, "gde ti je venčani prsten", ja sam pomislio „ oh ne “.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

„Vezujem svoj venčani prsten za patike dok igram jer ne mogu da igram sa njim na ruci, pa je i moj venčani prsten ukraden. Tako da nema potrebe da govorim da sam kod kuće na crnoj listi i da želim da pokušam da to pronađem. Ako bilo ko može ovo da podeli ili ima bilo kakav trag gde bi se to moglo naći, to bi bilo od velike pomoći, cenio bih to."

Marej se oženio Kim Sirs u aprilu 2015. godine i imaju četvoro dece - Sofiju (5), Edija (3), Tedija (1) i još jednu ćerku rođenu 2021. čije ime nije otkriveno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas