Oglas
· · Komentari: 0

Zvezda "Harija Potera" o ulozi oca: "Ovo je prava privilegija" (FOTO)

Zvezda Harija Potera, Danijel Redklif (33) postao je otac po prvi put u aprilu, dobivši sina sa dugogodišnjom devojkom, glumicom Erin Darke (39)

1688461640_d1e3f21ce2c967813fb59431bb08a06db2e9b38a.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Par je zajedno od 2012. nakon što su se zaljubili jedno u drugo na snimanju biografskog dramskog filma Kill Iour Darlings - o životu proslavljenog pesnika Alena Ginsberga. On je sada po prvi put govorio o novoj životnoj ulozi i otkrio.

- Super je. Ludo je i intenzivno, ali on je divan i Erin je neverovatna - takođe je prava privilegija imati ovaj put sa njom -  rekao je glumac za Entertainment Tonight i dodao da se radovao tome da će posao neko vreme ostaviti po strani i posvetiti se porodici.

Foto: profimedia

- Uvek sam hteo da uzmem malo slobodnog vremena, što ne mogu svi da urade, pa sam u mogućnosti da budem ovde sa njim mnogo, što je divno. Odlično se zabavljamo. Mislim da ću verovatno raditi malo manje u narednih nekoliko godina. Ipak, nikada neću stati. Mislim da ni to nije dobro za mene - rekao je Danijel.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas