Oglas
· · Komentari: 0

Danijel Redklif postao tata! Svet ga je upoznao kao Harija Potera, a sada je dočekao prvo dete

Danijel Redklif, glumac koji je najpoznatiji po ulozi čarobnjaka Harija Potera, postao je tata, preneo je Dejli Mejl

1682418340_40a4a1eaf90e7a628a9f87dd71f7d90ca2928efa.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Zvezda Harija Potera (33), koja je u vezi sa američkom glumicom (38) zajedno su više od decenije, fotografisani kako novorođenče šetaju NJujorkom, pišu strani mediji.

Par se upoznao dok je zajedno radio na filmu "Kill Iour Darlings" 2012. godine.

U martu je potparol popularnog glumca potvrdio da par čeka svoje prvo dete.

- Danijel i Erin ne mogu biti srećniji. Oni su apsolutno oduševljeni i jedva čekaju da postanu tročlana porodica - rekao je njegov potparol.

- Danijel je tako uzbuđen što će postati tata. NJegov odnos sa Erin je zaista poseban i svi misle da će biti sjajni roditelji. Do sada su prilično krili, ali ona više ne može da sakrije svoj stomak - rekao je izvor za The Sun. 

Podsetimo, Danijel je postao slavan sa 12 godina kao čarobnjak Hari u filmskoj franšizi koja je osvojila svet.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas