Oglas
· · Komentari: 0

Zvezda serije "Sulejman Veličanstveni" se dva puta UDALA za istog čoveka: Čuvena Mahidevran nije imala sreće u ljubavi

Glumca Nur Fetahoglu ima blistavu karijeru, ali nije imala sreće u ljubavi

1674304750_Foto-Printscreen-YOuTube-Sulejman-Velicanstveni2.jpg
Foto: Printscreen/YouTube - Sulejman Veličanstveni
Oglas

Najveći glumački uspeh prelepe Nur Fetahoglu je uloga Mahidevran u seriji "Sulejman Veličanstveni". Rođena je u Nemačkoj kao najstarija od petoro dece. Diplomirala je modni dizajn, a zatim je radila na televiziji i čitala finansijke vesti.

Prvi put se udala za brokera Murata Ajasana, međutim, njihov brak je propao zbog snimanja i poslovnih obaveza koje je imala.

"S Muratom sam ostala u korektnim odnosima, od njega sam tražila samo da mi dozvoli da zadržim njegovo prezime", rekla je glumica nakon razvoda 2011. godine.

Pročitajte još: Ćerka Lize Meri Prisli, Rajli Keug: Prekinula tišinu nakon majčine IZNENADNE SMRTI (FOTO)

Ubrzo je ipak vratila svoje devojačko prezime, a dve godine nakon toga ponovo je rekla "da" preduzetniku Leventu Veziroglu. NJihov brak je trajao svega 14 meseci, nakon čega su odlučli da se razvedu. 

Nakon dva meseca su se ponovo pomirili, a razlog je bio glumičina trudnoća. Nur godinama nije uspevala da se ostvari kao majka, pa su oni ipak odlučili da pruže njihovoj ljubavi još jednu šansu zbog deteta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf)

Na svet je 2016. godine donela ćerkicu Elisu. Međutim, njihov drugi brak se nakon pet godina okončao, a oni su se sporazumno razveli za svega 10 minuta.

Ostali su u dobrim odnosima zbog ćerke i više puta pokazali da im je njena sreća na prvom mestu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas