· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Brzo očistite aihove đonove, jer ih sigurno posedujete! Menjaju se trendovi, ali jedan MODEL PATIKA ni ove sezone ne izlazi iz mode!

Već nekoliko godina ove patike ne izlaze iz mode, a gospodariće i ovim prolećem

1618945904_Depositphotos_255458172_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

One su u trendu već godinama uazad i ako ste planirali da svoje stare bacite, grdno biste se prevarili! Umesto toga, dobro istrljajte debeli đon vaših Adidas Superstar patika i krenite na gradske pločnike, jer ove patike su ponovo must have ove sezone!

Pročitajte još: Medved se budi po tri sata. Da li spavate kao VUK, delfin ili LAV?

Legendarne Superstar patike, one bele sa tri standardne crne štrafte definitivno su najudobnije, ali i patike koje su uvek u trendu. Tako je i ove sezone. Već prve dane proleća, uprkos promenljivom vremenu, beogradskim ulicama zasijale su bele Superstar patike.

Pročitajte još: Zatvoren dragulj Moskve: Direktor je streljan, radnja je preživela Staljina i glad, ali ne i koronu

Ono što nam se najviše dopada kod njih je što se odlično kombinuju i uz opuštene i ležerne varijante, bio da nosite iscepane farmerice ili široke trenerke, ili da nosite sportske dukseve i helanke.

Osim toga, ne možemo osporiti ni da su apsolutni hit kada se kombinuju sa elegantnijim pantalonama na liniju ili odelima.

Pročitajte još: Legendarni bečki kafe uz piće nudi test na koronu

Pogledajte kako su ih Beograđanke ponele sa prvim prolećnim danima.

Pročitajte još: Maldivi se okreću "3V" turizmu: Od vakcinisanja turista očekuju da će zaraditi milijarde!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.