Oglas
· · Komentari: 0
moda

Vraća se MODA 90-ih: Maksi suknje biće u trendu ove sezone (FOTO)

Sudeći po aktualnim kolekcijama renomiranih brendova u svetu mode sezona proleće/leto, kada govorimo o suknjama, prava je sezona krajnosti

1651219148_girls-2620965_1280.jpg
Photo:Pixabay
Oglas

S jedne strane brendovi poput Miu Miu najavili su povratak izrazito mini suknji, kakve su se nosile početkom 2000-ih, a s druge strane brendovi poput Louis Vuittona i Givenchy svojim kolekcijama otkrili su veliki povratak maksi suknji na modnu scenu.

Photo:Profimedia

Maksi modele rado su priglile slavne dame, a među njima i latino diva Dženifer Lopez koja ih često nosi.

Photo:Profimedia

Prilikom odabira idealne maksi suknje važno je uzeti u obzir kroj i znati oceniti kakav oblik najbolje pristaje figuri. Poslednjih sezona sve se više u modu vraća vintage stil. Kada je reč o suknjama, to u pravilu podrazumeva A krojeve do gležnja ili nešto iznad njega, kao i neizostavan visoki struk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled)

Maksi suknje kakve su poslednji put bile u trendu pre 20-ak godina, danas predstavljaju glavnu konkurenciju mikro suknjama.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emna Sellimi (@emnitta)

Modne influenserke rado nose maksi suknje, a njihovi primeri mogu vam poslužiti kao inspiracija za odvenu kombinaciju koja će svakako biti sačinjena od ovog trendi komada.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas