Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СПАВАЧИ

Медвед се буди по три сата. Да ли спавате као ВУК, делфин или ЛАВ?

Колико ћемо спавати зависи од наших навика и ритма, али и од тога ком хронотипу припадамо од укупно четири, а то су вук, медвед, лав и делфин.

1618233332_Depositphotos_168742782_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Честослушамо и читамо о томе да је неопходно спавати најмање осам сати, али аустралијски стручњак из ове области Оливија Арецоло сматра да није свима толико потребно за квалитетан сан.

Прочитајте још: Зашто неки људи спавају са луком испод јастука? Постоје 4 добра разлога, а ниједан није СУЈЕВЕРЈЕ!

Лав рано иде на спавање, али се рано и буди. Потребно му је мање сна него вуку и медведу. Вук воли дуго да остане будан, али и да спава девет-десет сати, док ће се медвед пробудити без икаквих проблема у 7.00.

Медвед се буди по три сата!

Одмах ће посегнути за кафом да се разбуди, тек око 10.00 биће у топ-форми, а већ око 15.00 ће осећати лагани умор. Неретко зна да посегне за слаткишима јер га то "диже", а занимљиво је да око 55 одсто људи припада управо овом типу "спавача".

Прочитајте још: Знате ли зашто су принца Филипа поштовали и у Србији? Рођен на Крфу, крштен као православац...

Потпуно другачији је делфин јер код њега не постоје никаква правила. Понекад спава само два сата, а некад 10.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas