· · Komentari: 0
POZNATI GLUMCI

STRAŠNO! Glumica MARINA ĆOSIĆ pokazala najemotivniju fotografiju sa bebom, pa izazvala OSUDU i NEGATIVNE komentare (FOTO)

Mlada glumice nedavno je postala mama male Sofije i sada uživa u toj ulozi

1619118630_marina.png
Foto: InstagramScreenShot/marinacosic

Mlada i nasmejana glumica Marina Čosić odnedavno je ponela najveću životnu ulogu, ulogu mame jednom predivnom malom biću. I dok njene emotivne fotografije odnosa sa bebom, posebno tokom dojenja izazivaju najlepša osećanja, ovog puta reakcija njenih pratilaca bila je neočekivanp negativna, iako tome nije bilo mesta.

Pročitajte još: Samoubistvo izvršio pet dana pred rođendan: Da li je ovaj nastup takmičara Zvezda Granda nagoveštavao tragediju? (VIDEO)

Naime, Marina Ćosić objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj je beba u položaj u nalik dojenju, dok nasmejana mama uživa kod kozmetičara.

- 1.Sređivanje noktiju prvi put posle 4 meseca. 2. Uspavljivanje ovog malog bića ❤️ 3. Razgovor sa keramičarem - naevla je Marina u opisu ove neverovatno lepe fotografije.

Pročitajte još: Otkriven UZROK SMRTI mlade zvazde Granda: "Svi smo u šoku...kako je mogao to da uradi"

Ali nakon toga usledili su brojni negativni komentari njenih pratilaca, na koje Marina Ćosić nije ostala imuna te je objasnila da nema mesta takvim zaključcima. "Bebi nije mesto u prašini i takvoj sredini. Svaka čast za dojenje", "Bebi definitivno nije mesto u salonu za nokte!!!" samo su neki od komentara.

Nama na fotografiji ništa nije diskutabilno, naprotiv. Kakav je vaš stav po ovom pitanju?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.