· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ ГЛУМЦИ

СТРАШНО! Глумица МАРИНА ЋОСИЋ показала најемотивнију фотографију са бебом, па изазвала ОСУДУ и НЕГАТИВНЕ коментаре (ФОТО)

Млада глумице недавно је постала мама мале Софије и сада ужива у тој улози

1619118630_marina.png
Фото: InstagramScreenShot/marinacosic

Млада и насмејана глумица Марина Чосић однедавно је понела највећу животну улогу, улогу маме једном предивном малом бићу. И док њене емотивне фотографије односа са бебом, посебно током дојења изазивају најлепша осећања, овог пута реакција њених пратилаца била је неочекиванп негативна, иако томе није било места.

Прочитајте још: Самоубиство извршио пет дана пред рођендан: Да ли је овај наступ такмичара Звезда Гранда наговештавао трагедију? (ВИДЕО)

Наиме, Марина Ћосић објавила је фотографију на Инстаграму на којој је беба у положај у налик дојењу, док насмејана мама ужива код козметичара.

- 1.Сређивање ноктију први пут после 4 месеца. 2. Успављивање овог малог бића ❤️ 3. Разговор са керамичарем - наевла је Марина у опису ове невероватно лепе фотографије.

Прочитајте још: Откривен УЗРОК СМРТИ младе звазде Гранда: "Сви смо у шоку...како је могао то да уради"

Али након тога уследили су бројни негативни коментари њених пратилаца, на које Марина Ћосић није остала имуна те је објаснила да нема места таквим закључцима. "Беби није место у прашини и таквој средини. Свака част за дојење", "Беби дефинитивно није место у салону за нокте!!!" само су неки од коментара.

Нама на фотографији ништа није дискутабилно, напротив. Какав је ваш став по овом питању?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.