· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 29. MART: Rak se sprema za put, a Vaga za važan poslovni razgovor (VIDEO)

krajnje je vreme da se Devica reorganizuje, jer će je svi isključiti iz profesionalnih aktivnosti.

1616675584_zodiac-sign-4374406_1280.jpg
Foto: Piksabej

OVAN

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se.

Ovan je spreman na žrtvu, a Bik očekuje previše od razgovora.

BIK

Vodite razgovore od kojih očekujete previše. Teme nisu važne, ali vi ste im dali na značaju. Nadmetanje u stavovima gubi svaki smisao jer krajnji cilj ne postoji. Ne trošite uludo reči, naročito ako je prekoputa vas neko kome ne verujete.

BLIZANCI

Niste sasvim sigurni šta zaista želite. Moguće je malo poboljšanje raspoloženja iako neki problemi još uvek postoje. Ipak, možete odahnuti jer današnji dan ne donosi ništa spektakularno dobro, ali najvažnije, nema ni pogoršanja.

Pročitaje još: Najveća komunistička TAJNA: Ko je ubio 4.000 Srba i 12 Nemaca i zašto je Mustafa Golubić viđen u Smederevu?

RAK

Trošite bespotrebno vreme na organizaciju puta a niste sigurni da je sve izvodljivo. Suštinske stvari niste dovršili. Proverite dokumenta, uslove putovanja kao i sredstva koja su vam potrebna. Previdi vam mogu zakomplikovati dan.

Rak se sprema za put na koji neće otići, Lav oseća tenziju na poslu, a Devica neka se reorganizuje.

LAV

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

DEVICA

Vreme je da se reorganizujete. Čišćenje kako u svom domu tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali, ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar sveta niste vi.

Pročitajte još: Najbolji mađioničar svih vremena: Kako su izgledali TRIKOVI Maks Malina koji nikada nisu "provaljeni" (VIDEO)

VAGA

Predstoje vam prijatni poslovni razgovori. Iako ste u tajnosti povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. S druge strane, blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno pa je uputno da se uopšte ne obazirete na to.

Vagi predstoje poslovni razgovori, Škorpija ne sme da improvizuje.

ŠKORPIJA

Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali, nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete.

STRELAC

Pred vama je lekcija u kojoj morate da savladate svoju kolebljivost i nesigurnost. To su osobine koje vas često onemogućavaju da poentirate pa čak i onda kada ste sigurni da ste u pravu. Verujete sebi, ne obazirite se na to šta drugi misle.

Pročitajte još: Otkriveno kako su nastale piramide? Na isti način dogodilo se nešto i na Tibetu, a o tome postoji strogo čuvan SNIMAK

JARAC

Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer, dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv.

Jarca muče finansije, Vodolija ima ljubavne probleme, a Ribe neka budu pažljive.

VODOLIJA

Mogući su problemi u ljubavnim odnosima. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme.

Pročitajte još: Naučnici nemaju odgovor zašto se kamene LOPTE pojavljuju širom sveta, a najbliža je 200 kilometara od Beograda

RIBE

Osećate se kao da ste pod kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumevanja za vašu hroničnu neozbiljnost. Opustite se, svaka ozbiljna tema preti neprijatnošću.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.