Oglas
· · Komentari: 1
Odmor

HOTEL FONTANA, TRADICIJA DUGA POLA VEKA

Hotel je kategorisan sa četiri zvezdice, prilagođen željama i potrebama porodice.

1601016837_dsc_3213-min.jpg
Foto: Promo
Oglas

Hotel Fontana je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode. Odmah do uređene parkovske oaze koja se prostire na 60ha uređene površine i sa druge strane na 68 koraka do čuvenog mosta ljubavi i Promenade. Sa svojom ugostiteljskom tradicijom dugom preko 55 godina, već godinama je najpopularnije mesto kome poklanjate svoje poverenje. 2019 –e godine, hotel je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, od toga 176 soba i 36 apartmana.

Foto: Promo

Hotel je kategorisan sa četiri zvezdice, prilagođen željama i potrebama porodice. Volimo da se hvalimo sa našim zaposlenima, koji svojom profesionalnošću i ljubaznošću ostavljaju posebne utiske, koje želimo da ponesete iz Vrnjačke Banje. Tajna našeg dugogodišnjeg uspeha je upravo odličan smeštaj i savršena usluga. Započnite svoj odmor uz dnevne novine i jutarnju kafu ili sveži voćni koktel u modernom lobby baru ili na otvorenoj terasi uz cvrkut ptica.

Na raspolaganju Vam je moderni wellness centar koji se prostire na preko 1000m2, opremljen sa tri bazena, slanom sobom, đakuzijem, hamamom, tapidarijumom, saunama i prostorom za masažu. Profesionalni fizioterateuti i kvalitetna masažna ulja, učiniće da se osećate kao da ste ponovo rođeni. Hotel Fonatana ima i opremljenu teretanu i fitnes centar. Najnoviji sadržaj hotela je bogato oprmljena dečija igraonica, gde se mališani mogu igrati uz nadzor naših profesionalnih dečijih animatora.

Foto: Promo

U zavisnosti od želje naših klijenata, organizujemo korporativne i privatne događaje. Vi zamislite, a naš tim će učiniti da vaše ideje postanu stvarnost i događaj o kome će se pričati. Konferencijska sala na na preko 500m2 pogodna je za poslovne susrete, kongrese i seminare, lako je prilagodljiva za organizovanje različitih događaja.

Odlukom da posetite Vrnjačku Banju, spojili ste lepo i korisno, a odlukom da se smestite upravo u hotelu Fontana, odlučili ste se za uspomene vredne sećanja.

NOVI PROGRAM U HOTELU FONTANA POSVEĆEN VAŠEM ZDRAVLJU

Od ove jeseni, Hotel Fontana stavlja akcenat na Vaše zdravlje! Kreiran je jedinstven sedmodnevni detox program, koji će biti sastavni deo širokog spektra usluga koje nude.

Foto: Promo

U saradnji sa nutricionistkinjom Nađom Radonjić program će pre svega biti baziran na pravilnoj ishrani koja ce na prirodan način podstaći čišćenje ogranizma, uz propisanu fizičku aktivnost, programiranu suplementaciju, jogu i meditaciju. 

Sve propisano bice sprovedeno uz konstantan nadzor stručnog tima u čijem sastavu je i lekar opste prakse.

Pacijenti se dočekuju, na osnovu poslatog upitnika, koji članovi stručnog tima unapred dobijaju i shodno tome se pripremaju za dolazak svakog pacijenta.

Na samom dolasku je osnovni pregled, kao i dodatni razgovor i  kod svih članova stručnog tima. Osnovni pregled po sistemima se obavlja kod lekara opste prakse na dolasku (program počinjemo nedeljom) i uključuje dodatni razgovor sa nutricionistom.

Utvrđivanje stepena fizičke spreme od strane fitnes trenera.

Joga instruktor obavlja procenu spremnosti za fizičke i meditacione aktivnosti.

Masaža dobrodošlice gde fizioterapeut pravi procenu mogućih i potrebnih tretmana u narednih sedam dana. 

Foto: Promo

Sledećeg dana, (ponedeljak ujutro) uzorkovanje krvi se radi u hotelu.

Laboratorija koja uključuje detaljnu analizu svih ključnih parametara, takođe detaljne analize lipidnog statusa, hormona i procene nivoa toksičnosti organizma. 

Na osnovu odrađenih pregleda, kao i rezultata laboratorijskih analiza stručni tim sastavlja plan i program rada za narednih 7 dana boravka.

 Program uključuje :

  • Sve obroke, posebno programirane sa ciljem detoksikacije.
  • Fizičke aktivnosti  usmerene za poboljšanje opšte fizičke spreme pacijenta. 
  • Joga časove koje će svim pacijentima pomoći da se oslobode stresa i napetosti .
  •  Vežbe disanja i meditacije.
  • U svim programima akcenat se stavlja na maksimalan učinak u vremenu boravka ali se vreme posvećuje savetima koje pacijenti mogu u cilju unapređenja svog zdravlja nastaviti i kod kuće.
  • Posebna pažnja se posvećuje spa tretmanima.
  • Svakodnevno je uključen i rad za fizioterapeutom , koji će pacijentima po potrebi raditi limfnu drenažu, terapeutsku kao i relaksacionu masažu.

Fizičke aktivnosti su grupno i individualno organizovane, u prirodi i hotelu, po principu aktivnog odmora gde se jasno unapred zna satnica, program aktivnosti kao i odmor.

 Večernja druženja su rezervisana za zabavu, koja će biti u duhu programa.

 Program se završava kontrolnim merenjem.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas