Oglas
· · Komentari: 0
EFIKASNO

Isprobajte: Ovaj PRIRODNI LEK stvarno funkcioniše kada je u pitanju MAMURLUK!

Objavili novo istraživanje.

1604847662_Depositphotos_39022851_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Broj recepata koji "provereno" ublažavaju posledice burne noći pune alkohola verovatno je jednak samom broju pića koje smo i mogli popiti. No, sada postoji jedan i iza kojeg je stala nauka.

Australijska naučna agencija CSIRO je na svom blogu objavila kako je njihovo istraživanje pokazalo da u prevenciji mamurluka mogu pomoći kruške. 

Uz to navode i snižavanje holesterola, protivupalno delovanje, kao i da pomažu pri opstipaciji. Ali to su sve manje važne informacije kad je mamurluk pred vama. 

Pročitajte još: Ova BILJKA je lek protiv starosti, a Hitler je po nju poslao u Rusiju TAJNU EKSPEDICIJU

Mnogi narodni lekovi i saveti koji će sprečiti mamurluk traže i neke pripreme pre alkoholisanja, a mnogima to tada nije visoko na listi prioriteta. Stoga se sok od krušaka čini kao prilično jednostavan zahvat, koji bi mogao pomoći. 

Naučnici navode da kruške, naročito sok od korejske kruške, bitno smanjuje simptome mamurluka u odnosu na placebo. Najbolje se to moglo videti na sposobnosti ispitanika da budu koncentrisani.

Pročitajte još: DOBRA VEST! I alkohol štiti naše zdravlje, evo i kako

Vođa studije Manny Noakes navodi kako je to zbog toga jer kruške utiču na enzime u metabolizmu alkohola, odnosno pomažu telu da probavi i ukloni alkohol ili smanji njegovo apsorbiranje. Naučnici dodaju da su ovo preliminarne studije i da rezultati treba da se dovrše, ali ne škodi isprobati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas