· · Komentari: 1
MODNI TRENDOVI

Ležerno i SEKSI izdanje glumice Jelene Gavrilović: Čizme do PREPONA i duboki šlic razvedrili dan Beograđanima (FOTO)

Popularna glumica pleni svojim izgledom

1618338178_sci_fi_26082019_0021.jpg
Foto: Ataimages

Tmurni i kišoviti dan na obalama beogradskih reka danas je razvedrila dan svim beograđanima koji su popularnu glumicu Jelenu Gavrilović sreli na gradskim pločnicima. Naime, glumica vitkog stasa i izdužene manekenske figure prošetala je danas Beogradom u neobičnom izdanju, koje spaja nespojivo - ležeran stil sa primerenim seksi notama.

Pročitajte još: Eva Longorija očarava i u petoj deceniji: Obukla model kupaćeg koji ćemo voleti ovog leta

Glumica Jelena Gavrilović odlično je uklopila dugu kariranu suknju sa visokim šlicem, koji "seva" skoro do prepona. Umesto gole noge na visokim potpeticama, glumica je razotkrila duboke crne kožne čizme na pertlanje, koje sežu daleko iznad kolena.

Pročitajte još: Znate li zašto Dajana nije nosila "Šanel": Tajna je u isprepletanim slovima njihovog loga

Uz to, odlično je ukopila crnu bajkersku kožnu jaknu i najjednostavniju belu majicu. Misterioznošću njenog iizdanja doprineo je i šešir i naočare, pod koje je skrila svoje lice.

Pogledajte kako je to danas izgledalo na ulicama Beograda...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.