Oglas
· · Komentari: 0
poljubac

LJubite se! Naučnici otkrivaju koliko dobrog donosi

Šta nam sve može doneti poljubac?

1610008412_Depositphotos_129989462_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Toliko na prvi pogled malo, a tako značajno. Pored osećaja prijatnosti i prvrženosti drugoj osobi, poljubac će pozitivno delovati na naše zdravlje.

Pročitajte još: Od svih zanimanja, svoje partnere NAJVIŠE VARAJU žene koje rade ovo!

Utiče na bol i psihičko zdravlje

Kanadski psiholozi došli su do otkrića da ako se ljubimo najmanje tri minuta telo se oslobađa stresa i depresije.  Poznati profesor Valter Touman je praksu ljubljenja uvrstio u svoj deo časa nazvan antistres.

Pročitajte još: Ova KARAKTERISTIKA je zajednička svim ljudima na svetu

Donose sreću

Ankete kažu da muškarci koji poljube supruge pre odlaska na posao imaju veće prihode od onih koji to ne rade. Britanski naučnici otkrili su da će oni koji ljube voljene osobe biti optimističniji, sigurniji, a samim tim i srećniji u privatnom i poslovnom životu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas