· · Komentari: 0
STIL

"Mamacita Karlita": Jelena Karleuša odevnom kombinacijoom zapalila Instagram! (FOTO)

Poznato je da Jelena Karleuša iz dana u dan iznenađuje svojom pojavom i čestim menjanjem stajlinga. Novih ideja ne manjka ni ovog puta.

1620739813_jelena-karleusa.jpg
Foto: Ataimages

Pevačica poslednjih dana često ostavlja svoje pratioce bez daha. Poznato je da važi za jednu od najstilizovanijih osoba na domaćoj estradi, a pored garderobe, često ume da eksperimentiše i sa svojim fizičkim izgledom.

Pročitajte još: Više od 120.000 lajkova za POKLON koji je Nikol Kidman dobila od škole njenih ćerki (FOTO)

Iako smo do sada nebrojano puta imali prilike da vidimo kako pevačica menja boje kose i frizure, odevne kombinacije, ovoga puta Jelene Karleuša otišla je korak dalje, te je objavila fotografiju na kojoj pozira u beloj hraljini koja je u prvi plan istakla njeno bujno poprsje, dok duboki rez na haljini, otkriva njene savršeno oblikovane noge.

Jelena je i ovog puta u prvi plan istakla svoju savršenu figuru, a brojni komentari pored slike samo govore da je pevačica ponovo uspela da sve svoje obožavaoce ostavi bez daha svojim izgledom.

- Mamacita Karlita - stoji u opisu slike koju je Jelena postavila na Instagramu,

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.